Proč firma KitchenAid vyrábí nejlepší kuchyňské roboty

Firma KitchenAid prodává celou řadu kuchyňských robotů – mají různé ceny, vychytávky a kapacitu nádoby, všechny jsou ale skvělé. Filozofie KitchenAid je: "jestliže to funguje, neměňte to", a v designu svých spotřebičů se jí drží.


Je zajímavé si všimnout, že nejlépe hodnocený robot (4,9 z 5 hvězdiček z 5 600+ recenzí) ze sortimentu KitchenAid (5l nádoba, výkyvná hlava) není jejich nejdražší. Odpovídá to zaměření značky, která jednoduchosti dává přednost před nablýskanými novými technologiemi. A zákazníci to umí ocenit.



Níže jsme nastínili několik věcí, díky nim firma KitchenAid ovládá trh s kuchyňskými roboty.

 1. Typy kuchyňských robotů

KitchenAid spojuje jednoduchost s rozmanitostí, ale necítí potřebu upravit základní konstrukční koncepci robotu, který funguje. Existují mezi nimi malé rozdíly, jako je pracovní nádoba a funkčnost, ale bez ohledu na typ robotů stále máte u této firmy základní, vysoce kvalitní kuchyňský robot. Dva základní typy robotů jsou s výkyvnou hlavou (tilt-head) a s polohovací mísou (bowl-lift) a to navzdory tomu, že se jinak modelové řady liší určením a v mnoha dalších detailech.

Designové řady KitchenAid prodávané v ČR:
  • KitchenAid Mini
  • KitchenAid Artisan
  • KitchenAid Heavy Duty
  • KitchenAid Professional

2. Hlavní rysy a výhody kuchyňských robotů KitchenAid

Roboty KitchenAid jsou proslulé svou univerzálností a spolehlivostí. Umožní vám přípravu jednoduchých kulinářských výtvorů zpracovávajících těsto, směsi, dokonce i zmrzlinu a domácí těstoviny, a výsledkem jsou kvalitní pokrmy všeho druhu. Hřídel v čele přístroje - pro přídavná zařízení - pak představuje unikátní možnosti rozšíření nabízených funkcí.

Roboty KitchenAid jsou určeny pro ty, kteří mají rádi jednoduchý, praktický a klasický design, a přitom moderní funkčnost a spolehlivost. Vybrat si můžete podle několika kritérií. Kapacita pracovní nádoby se pohybuje od 3 až po 7 litrů roboty jsou také dodávány v široké škále barev. Kuchyňské roboty mají 10 rychlostí a 12 dostupných přídavných prvků. Svislé míchací a šlehací nástroje mohou být nerezové nebo potažené nepřilnavou plastovou vrstvou.

Pro ty, kteří se realizují v kuchyni, s kuchyňským robotem firmy KitchenAid si můžete zdokonalit své kulinářské ambice. Zdá se, že firma KitchenAid jde mnohem dál než většina výrobců kuchyňských spotřebičů tím, že poskytuje svým zákazníkům nejen originální nápady na vaření, ale I spolehlivý hardware.

Důvěryhodné jméno - záruka kvality

Z mnoha tisíců 4 až 5 ti hvězdičkových recenzí na webu je zřejmé, že společnost KitchenAid dosáhla uznání značky a důvěry, kterou si zaslouží. Je to značková firma, která se datuje od roku 1919, kdy se zrodil jejich kuchyňský robot. Téměř sto let se firma KitchenAid pyšnila tím, že je jediným výrobcem zařízení vyrábějící výrobky pouze pro kuchyň. Byli schopni zaměřit svůj úzce specializovaný marketing na srdce domů a domácí kuchařky.

Výhody kuchyňského robotu firmy KitchenAid

Zde je šest hlavních důvodů přinášejících výhody vlastnit robot firmy KitchenAid:
  1. Za cenu iPadu (nebo méně) můžete vlastnit kuchyňský přístroj, který má mnoho funkcí, je všestranný a vydrží vám roky.
  2. KitchenAid prakticky vynalezl pojem "uživatelsky přívětivý", jelikož se týká kuchyňských spotřebičů. Zde se jednoduchost setkala s vysokou užitností.
  3. Prodávají se všude - on-line a v kamenných prodejnách, tím mohou udržet náklady na relativně nízké úrovni.
  4. Jejich prvotřídní servis a podpora zákazníkům jsou důvodem toho, proč KitchenAid funguje již téměř 100 let.
  5. Pomoc při výběru doplňkových produktů zvyšuje jejich atraktivitu.
  6. Jako stolní spotřebič je kuchyňský robot úsporný na místo, je cenově dostupný, a bude vypadat dobře ve vaší kuchyni.

3. Cena versus hodnota

Pokud zvažujete nákup kuchyňského robotu KitchenAid, musíte zvážit několik věcí, z nichž cena není ta nejméně důležitá. Výrobky KitchenAid se mohou zdát být drahé, ale s jejich cenou je to jinak. Na značku se 100letou tradicí, která dosahuje špičkového hodnocení od tisícovek uživatelů se jedná vlastně o produkty cenově dostupné skoro každému. Amatérští i profesionální kuchaři za svoje peníze totiž dostanou nezpochybnitelnou a trvalou hodnotu.

Srovnání nákladů a hodnoty

Při zkoumání nejlepších kuchyňských robotů se výrobky KitchenAid objevují na nejvyšším místě žebříčku hodnocení. Na stránkách uvádějících 10 nejlepších hodnocení pro roboty v roce 2016 se objevuje několik dalších značek velmi cenově konkurenceschopných, jako jsou Hamilton Beach, Oster, Kenmore, Breville, Sunbeam a Cuisinart.

Ale právě firma KitchenAid získala zlaté ocenění ze všech konkurenčních robotů - i přes to, že cena je o 124 dolarů vyšší než nejdražší konkurenční značka Cuisinart. To ukazuje, že kvalita a hodnota všestranného, ​​spolehlivého stroje vyhrává nad cenou.

4. Hodnocení a recenze

Při hodnocení robotů je třeba zvážit specifické pokyny a kritéria, která se stávají standardními při hodnocení. To zahrnuje výkon, pohodlí, různé specifikace, příslušenství / přílohy a záruky a podporu.

Kuchyňský robot KitchenAid Artisan dosahuje nejvyššího skóre v každé z těchto kategorií v hodnocení Top 10. Good Housekkeping / Dobrý úklid také umístil robot Artisan Series Stand do horní části svého hodnotícího seznamu. Jsou nadšení tím, že si všimli, že robot KitchenAid jsou dostupné v 25 ti barvách a mají řadu dalších kladů.

Seznam "záporů" je velmi krátký: zmiňuje pouze to, že při větší rychlosti může stříkat, že metličky musí být umyty ručně a že robot má štěrbiny, které se těžko čistí.

Klady a zápory:

Na dlouhém seznamu "kladů" kuchyňských robotů řady Artisan patří:

  • Vynikající kuchařka s recepty
  • Špičkový výkon pro všechny míchací úkoly
  • Vysokokapacitní mísící miska
  • Mísa má ergonomickou rukojeť pro snadné použití
  • Výkyvná hlava se dobře fixuje do své polohy
  • Snadno čitelné nastavení rychlosti, které zapadne /Klikne/ do svého místa
  • Miska na nádobí, šlehač a hnětač na těsto jsou umyvatelné v myčce
  • Příslušenství jako je šlehač, přístroj na výrobu těstovin, mlýnek, připojitelné k vodorovné hřídeli


Jediným možným "záporem" je možná cena, ale, jak bylo uvedeno výše, to není problém pro oddané stoupence KitchenAid.

5. Rozmanitost a přizpůsobivost

Na webu naleznete spoustu videí, které mluví o kvalitě a různých prvcích robotů KitchenAid. Některé srovnávají jednotlivé modely KitchenAid, i když třeba srovnání s ostatními značkami je poměrné vzácné. Mnoho z nich rozebírá a podrobně zkoumá různé atributy robotů KitchenAid, v podstatě natáčejí na kameru to stejné, co dělá tento náš článek. Některé vám ukážou, jak připravovat nějaké recepty, jiné vám ukážou, jak roboty obsluhovat, a další vám popíšou příslušenství a jak je používat. Roboty KitchenAid jsou určitě připraveny na to, abyste se na ně podívali zblízka.


Díky různým velikosti uspokojí každého

Jedním z nejatraktivnějších vlastností těchto robotů je objem pracovní mísy pohybující se od 3 do 7 litrů a možností pohodlného madla ve tvaru písmene J. Tato značka skutečně vyhoví celému spektru kuchařů a pekařů, od domácích, pracujících s malými porcemi, až po ty profesionální, kteří využijí největší kapacitu pracovní nádoby.

Příslušenství a doplňky

Kuchyňské roboty a jejich příslušenství nabízí domácím kuchařům kompletní pomoc, včetně:
  • Pracovní nádoby s přesným ohřevem
  • Food processoru
  • 7 litrovou nerezovou pracovní nádobu s madlem do tvaru písmene J
  • 5 litrovou skleněnou nádobu s měrkou a měkkým víkem
  • Eliptických metliček, hnětače těsta a sušícího stojanu na domácí těstoviny
  • Mlýnků na obiloviny, na maso, na zeleninu, strojků na těstoviny a mnoho dalšího.
Množství příslušenství, které je k dispozici pro kuchyňské produkty KitchenAid umožňuje uživatelům připravit rozsáhlé a pestré možnosti vaření, od dobrot, zmrzliny, dortů, míchaných pochoutek až po těstoviny. S doplňkovým příslušenstvím, které KitchenAid poskytuje svým zákazníkům, můžete svůj kuchyňský robot proměnit v centrum kulinářské gastronomické dovednosti vhodné pro profesionály, tak i laiky. Za cenu pod tisíc dolarů váš kuchyňský robot KitchenAid představuje kuchyňské zařízení na úrovni profesionální gastronomie.

Závěr

Kuchyňské roboty KitchenAid a jejich rozmanité příslušenství jsou cenově dostupné, doručí vám je až domů, snadno se sestaví a můžete začít vařit. Reference mnoha tisíců uživatelů dokazují, že kuchyňské roboty KitchenAid nabízí domácím i profesionální kuchařům nejjistější a nejvšestrannější způsob příprav vaření.

V robotu Kitchen Aid si ulehčíte přípravu zmrzliny, sorbetu, chléba, omeletovou směs, těstovin nebo cukrovinek. V uživatelské příručce vám dokonce poskytnou knihu s recepty. S volbou deseti rychlostí zpracujete jakékoliv suroviny přesně v souladu s receptem.

Vynález kuchyňského robota KitchenAid se datuje do roku 1919, takže je opravdovou klasikou a od té doby se u něho moc nezměnilo. Jsou dostupné v pestré nabídce atraktivních barev a povrchů a jsou dostupné všem - od mladých, nadšených kuchařů až po starší lidi, kteří chtějí nezměněnou kvalitu a trvající trend. Tyto roboty nadchnou většiny milovníků jídla, profesionální kuchaře a domácí kuchaře. Tyto všechny vlastnosti přispívají k tomu, že roboty KitchenAid výrazně převyšují ostatní roboty.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak použít zlomkové zlato jako protihodnotu - výkup zlata

Umí tyčový mixér sekat led nebo ořechy?

Co je to fresh zóna ve vaší ledničce?